2015. január 20., kedd

A másik oldal...

Tegnap volt férjem vizsgálata. A DNS fragmentatio még hiányzik, meg a tenyésztés is. Minden más viszont nagyon rendben van, az összes érték határon belül! 
A többinek még kb. 3 nap, hogy megérkezzen az eredménye. Engem nyilván a töredezettség érdekel a legjobban. Kérdeztem a biológust, hogy annak az eredménye mennyire befolyásolhatta a körülményeket Cicó fogantatásakor. Hát nem nagyon volt képben a nő, igazán normális, egyértelmű választ nem tudott adni. Szóval ha megvan az az eredmény, és nem jó (amit nem szeretnék), akkor első körben majd a nőgyógyásznál próbálkozom, ha majd rajta is látom, hogy se kép se hang - ez amúgy borzasztó, hogy az orvosok egymás szakterületeihez semennyire nem tudnak hozzá büfögni. Jó, nem azt mondom, nyilván egy asztalos sem tud sokat mondjuk az épület szobrászatról... na de az emberi test... itt minden, mindennel összefügg, ne má', hogy nem érzik szükségesnek, hogy egységében lássák az emberi szervezetet. - akkor majd keresek egy genetikust, aki válaszol a kérdéseimre.
Amúgy a vizsgálat nagyon izgi volt, mi is bekukkanthattunk a mikroszkópba. Nagyon cukin rohangásztak a srácok, mintha valami fontos dolguk lenne. :)
Az eredményekkel majd még el kell menni egy andrológushoz is - a nagy kérdést ott is fel kéne tenni a töredezettségről, de én oda sajnos nem megyek, férjem meg nem hiszem, hogy annyira toppon lesz, hogy beszúrja a kérdését lábjegyzetbe. Na, mindegy.
Aztán ennyi. Ha ez a babó tisztességesen kapaszkodik, akkor egyelőre le is állunk a kutakodással. Lássuk, mit hoznak a következő hetek...

A mai tesztem példásan sötét már. Tényleg abba kéne hagynom a mániákus tesztelgetést...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése